10.9 C
Valencia
domingo, 5 diciembre 2021

Las últimas noticias de la Comunidad Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

L’Ajuntament reformarà el jardí de Rodríguez de Cepeda al barri d’Albors amb una nova zona de jocs inclusiva i un altra per a gossos

Otras noticias


Tornar
  • Medi Ambient

L’Ajuntament reformarà el jardí de Rodríguez de Cepeda al barri d’Albors amb una nova zona de jocs inclusiva i un altra per a gossos

El vicealcalde Sergi Campillo recorda que el projecte ve d’una proposta de pressupostos participatius i tindrà una inversió de vora 130.000 euros

• Recreació virtual del futur jardí

14/11/2021

El jardí del carrer Rodríguez de Cepeda, al barri dAlbors (Camins al Grau), disposarà d’una nova zona de jocs infantils inclusiva i amb una nova zona de socialització de gossos. El vicealcalde de València i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha presentat el projecte de remodelació d’este jardí a les associacions veïnals de l’entorn i ha destacat que es tracta «d’una nova inversió aprovada als Pressupostos Participatius amb la qual atenem les demandes veïnals i que permetrà al barri disposar duna millora substancial d’esta zona verda”.

 

La Regidoria d’Ecologia Urbana es va reunir recentment amb l’Associació Veïnal d’Albors, l’entitat que va proposar la reforma al pressupostos participatius, i amb altres entitats del barri, per tal de presentar-los el projecte de reforma del jardí de Rodríguez de Cepeda, uns treballs que s’escometran a partir de 2022 i en els que s’ha previst una inversió de vora 130.000 euros.

El vicealcalde de València, Sergi Campillo, ha manifestat la seua satisfacció perquè «a poc a poc estem actualitzant molts jardins de la ciutat, demostrant que atenem les reivindicacions veïnals i que les seues demandes són executades». «En este cas parlem d’una actuació molt important per al barri d’Albors, que disposarà de nous jocs inclusius, perquè volem que tots els xiquets i xiquetes puguen jugar siga quina siga la seua condició, i és una de les principals línies d’actuació d’esta Regidoria. També construïm una zona de socialització de gossos, un dels equipaments que més valoren els usuaris que tenen mascotes», ha explicat el regidor.

L’actuació plantejada en el projecte preveu la construcció d’una àmplia zona de jocs infantils inclusius i la intervenció perimetral de la plaça enjardinada. Els treballs es completen amb la creació d’una zona de socialització de gossos, respectant tota la infraestructura verda existent i especialment els arbres de la plaça, que tenen gran port i donen bona ombra durant els mesos més calorosos de l’any.

En la nova àrea de jocs infantils inclusius s’ha previst instal·lar un joc elàstic circular, dos carrusels, un d’ells inclusiu. També disposarà de tres nous tobogans, al quals s’accedirà des d’un xicotet monticle piramidal amb escales, un dels senyals d’identitat d’este jardí. D’altra banda, la zona de socialització de gossos era una de les peticions del veïnat i finalment s’ha aconseguit adequar una de les zones del jardí per a les mascotes.

Recursos multimèdia

Más noticias

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Últimos artículos