14.3 C
Valencia
domingo, 5 diciembre 2021

Las últimas noticias de la Comunidad Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

L’Ajuntament crearà una zona de jocs infantils inclusius al jardí de la plaça Enrique Granados

Otras noticias
Tornar
  • Medi Ambient

L’Ajuntament crearà una zona de jocs infantils inclusius al jardí de la plaça Enrique Granados

El vicealcalde Sergi Campillo recorda que el projecte ve d’una proposta de Pressupostos Participatius i serà la segona que es farà en este espai verd

• Recreació del parc d’Enrique Granados, impulsat pels Pressupostos Participatius

07/11/2021

La plaça Enrique Granados, al barri de Patraix, comptarà amb una nova zona de jocs infantils. El vicealcalde de València, Sergi Campillo, ha presentat el projecte de remodelació d’este jardí a les associacions veïnals de l’entorn i ha destacat que es tracta «d’una inversió molt important que va ser aprovada als Pressupostos Participatius» i permetrà «donar-li una nova vida a una zona del parc que abans quasi no tenia ús».

El projecte de remodelació del Jardí de la plaça Enrique Granados compta amb un pressupost superior als 116.000 euros i amb elements de jocs com un pont accessible, ja que, com ha recordat el també regidor d’Ecologia Urbana, «les noves propostes de jardins han de vetlar per l’ús universal de les instal·lacions, i en esta nova zona de jocs tots els xiquets i xiquetes podran jugar, siga quina siga la seua condició».

El Jardí de la plaça Enrique Granados és molt important perquè, encara que està situat al barri de Patraix, «també és molt usat pels veïns i veïnes d’altres barris com Tres Forques, Vara de Quart i Safranar, ja que la seua situació és molt pròxima a estos barris», ha explicat el vicealcalde. Per este motiu, Campillo es va reunir la setmana passada amb les associacions veïnals de l’entorn, a les que va explicar amb detall el projecte i també va poder escoltar les opinions dels responsables veïnals sobre esta rellevant remodelació.

Com van demanar els veïns en la proposta de Pressupostos Participatius, la nova zona de jocs infantils es construirà en una vora del parc on s’aprofita l’ombra dels arbres. En principi comptarà, a més d’un pont accessible, uns tobogans, un xicotet rocòdrom i jocs que desenvolupen la participació i la imaginació dels xiquets i xiquetes d’estos barris.

Dos actuacions en el mateix Jardí

El vicealcalde de València, Sergi Campillo, ha recordat que el jardí de la plaça Enrique Granados rebrà «dos inversions importants de millora de les instal·lacions en poc de temps». «Com vam anunciar fa uns dies, s’ha licitat ja el primer lavabo autorentable que instal·lem en la ciutat, una inversió que també va ser aprovada en el marc dels Pressupostos Participatius i que ha eixit a concurs amb un total de 79.320 euros», ha explicat el regidor d’Ecologia Urbana. «Estem treballant perquè el jardí Enrique Granados siga una referència en la ciutat, tant per comptar amb el primer lavabo autorentable, com per la nova zona de jocs infantils inclusiva, Serà, sense dubte, un dels espais verds més atractius de la ciutat», ha afegit Campillo.

Recursos multimèdia

Más noticias

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Últimos artículos