20.6 C
Valencia
viernes, 1 julio 2022

Las últimas noticias de la Comunidad Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

La conselleria d’Economia renova el seu suport a València Digital Summit en la seua cinquena edició

Otras noticias

– Punt de trobada internacional per a startups, corporacions, inversors i institucions de Startup València
– L’acord permetrà donar a conéixer les iniciatives de la Direcció General d’Emprenedoria i Cooperativisme en l’ecosistema d’emprenedoria innovadora i tecnològica

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, renova el seu suport a València Digital Summit en la seua cinquena edició després de l’èxit de les quatre edicions celebrades entre 2018 i 2021.

El conveni de Startup València amb la Conselleria que dirigeix Rafa Climent té com a objectiu el reforç de l’ecosistema emprenedor valencià a través de fires i esdeveniments de rellevància nacional i internacional i permetrà acostar solucions innovadores que impacten positivament en l’economia, el medi ambient i la societat a l’ecosistema startup.

El conseller d’Economia Sostenible, Rafa Climent, ha destacat «la fortalesa» de l’ecosistema emprenedor de la Comunitat Valenciana format per 1.300 empreses i entitats i «l’important paper que té el sector tecnològic com a motor de la recuperació per tot el que aporta a la transformació digital».

«La València Digital Summit- ha afegit Climent- és l’entorn per a continuar apostant per la innovació, l’emprenedoria, la cooperació, les noves tecnologies i la sostenibilitat línies en les treballem des de la Conselleria d’Economia i les seues entitats».

Al llarg del programa d’activitats que desplegarà València Digital Summit entre el 24 i el 26 d’octubre a la Ciutat de les Arts i les Ciències, es presentaran les iniciatives públiques de suport a l’emprenedoria als més de 10.000 assistents que s’esperen en aquest esdeveniment tecnològic internacional.

En les jornades es presentarà la iniciativa LLAMP 3i promoguda per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, un programa d’acceleració avançada que busca involucrar a les empreses en la consecució del triple impacte innovador, en els seus vessants social, mediambiental i econòmica sostenible, per a alinear-les als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

El programa inclou iniciatives per a fomentar l’emprenedoria i la innovació, entre les quals es troben l’assessorament sobre ajudes i tràmits, l’acompanyament per part d’experts o la formació.

València Digital Summit, l’esdeveniment tecnològic internacional de l’ecosistema innovador valencià organitzat per Startup València, porta des de 2018 reunint els actors més rellevants del panorama emprenedor nacional així com a grans referents internacionals i és clau per a la consolidació de València com hub tecnològic de referència a Espanya.

Sobre Startup València

Startup València és una organització privada sense ànim de lucre que, des de 2017, representa a les startups de la Comunitat Valenciana i és referent de l’ecosistema d’empreses innovadores i tecnològiques.

L’entitat continua consolidant-se com un dels clústers més importants del país, compta ja amb 300 associats del sector digital i tecnològic amb base en la Comunitat Valenciana i compta amb la col·laboració de Jeff, GoHub (Global Omnium), BStartup (Banc Sabadell) i Google for Startups com a Global Partners; Dekalabs, Wayra (Telefónica), Elewit (Xarxa Elèctrica), Zeus Smart Vision Data, Decathlon Open Innovation, Plug and Play, BigTranslation (BigBuy) i Opentop Valenciaport Innovation Hub (Port de València) com Corporate Partners; i Transparent Edge Services, Sales Layer, DWF-RCD, SpeedOut, Damm, Aktion Legal, Fresh People, Voicemod, Sesame, Glovo, Zubi Labs, GeeksHubs, Itera i OVHcloud com Partners.

Más noticias

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Últimos artículos