15.8 C
Valencia
martes, 6 junio 2023

Las últimas noticias de la Comunitat Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

Más

  El Consell de Direcció de l’IVC acorda la renovació de Marga Landete i Roberto Garcia com a directora i director adjunts de l’ens cultural

  Otras noticias  – José Luis Moreno, actual director adjunt d’Audiovisuals i Cinematografia, ocuparà el càrrec de subdirector general de Gestió
  – També s’han aprovat les bases per a la convocatòria del concurs públic de la Direcció Adjunta d’Audiovisuals i Cinematografia

  El Consell de Direcció de l’Institut Valencià de Cultura s’ha reunit per a avaluar la gestió realitzada per les direccions adjuntes d’Arts Escèniques, Música i Cultura Popular, i Audiovisuals i Cinematografia durant els últims cinc anys. S’ha analitzat la tasca realitzada pels titulars de les direccions adjuntes de l’IVC entre abril de 2017 i abril de 2022, així com les propostes de futur que han plantejat.

  Les principals línies d’actuació de les tres direccions adjuntes de l’IVC han estat alineades amb els principals objectius determinats per Cultura de la Generalitat pel que fa a acompanyament als sectors culturals mitjançant ajudes; la territorialització amb programacions estables, variades i de qualitat en espais propis, així com l’acompanyament als municipis mitjançant el Circuit Cultural Valencià; la col·laboració entre institucions; la potenciació de fires i festivals, tant de consolidació dels existents com de creació de nous; així com l’impuls de produccions pròpies, la contractació de companyies, grups i espectacles valencians; la visualització de la creació valenciana mitjançant els diferents premis autonòmics anuals d’arts escèniques, música i audiovisual, i la projecció de les produccions artístiques valencianes cap a l’exterior.

  En aquest sentit, el Consell de Direcció de la institució cultural ha determinat, en consens amb el titular de cada àrea, la renovació per cinc anys de Roberto Garcia al capdavant de la Direcció Adjunta d’Arts Escèniques, i de Marga Landete com a responsable de la Direcció General de Música i Cultura Popular.

  Pel que fa a la Direcció Adjunta d’Audiovisuals i Cinematografia, el Consell de Direcció de l’IVC ha tingut en consideració la proposta de José Luis Moreno d’accedir a la Subdirecció General de Gestió de la institució, després d’haver realitzat un treball impecable al capdavant de la seua àrea. El seu coneixement en profunditat de la dinàmica de funcionament de l’Institut Valencià de Cultura fa que reunisca un perfil idoni per assumir aquest nou càrrec. És per això que s’ha consensuat per totes les parts fer factible la seua nova competència a partir de mitjans del mes d’abril.

  El Consell de Direcció de l’Institut Valencià de Cultura ha aprovat també les bases de la convocatòria del concurs públic per a la Direcció Adjunta d’Audiovisuals i Cinematografia, seguint el Codi de bones pràctiques en la cultura valenciana. Aquestes bases es faran públiques durant els pròxims dies en el DOGV i determinaran la presentació de projectes de les candidatures en 20 dies hàbils des de l’endemà de publicar-se.

  ¿Quieres hacernos llegar alguna información?

  Si quieres poner en nuestro conocimiento algún asunto que creas que debería ser de conocimiento público o aparecer en una noticia, puedes enviarnos un email a: redaccion@eldiariovalenciano.com

  Más noticias

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí

  Los comentarios son moderados para evitar un debate irrespetuoso o que se caiga en los insultos y las descalificaciones hacia el resto de la comunidad. Por lo tanto, al enviar tu comentario deberás esperar un rato hasta que sea revisado y se publique. Gracias por tu comprensión.

  Últimos artículos