20.6 C
Valencia
viernes, 1 julio 2022

Las últimas noticias de la Comunidad Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

El Consell col·labora amb la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València en el funcionament de les seues càtedres esportives

Otras noticias


L’aportació de la Generalitat serà de 100.000 euros

El Ple del Consell ha aprovat dos convenis de col·laboració de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport amb la Universitat Politècnica de València (UPV) i la Universitat de València (UV) per al funcionament i manteniment de les càtedres esportives d’aquestes dues universitats.

En concret, amb la Universitat de València, el conveni té com a objectiu la creació i el funcionament de la càtedra Dona i Esport, mentre que el conveni amb la Universitat Politècnica de València té com a finalitat el funcionament de la càtedra d’Estudis Esportius en la UPV.

A través d’aquest conveni, la Conselleria aportarà 100.000 euros, dels quals 50.000 són per a la càtedra de Dona i Esport i els altres 50.000 euros per a la càtedra d’Estudis Esportius.

La Llei de l’esport i l’activitat física de la Comunitat Valenciana estableix com una de les competències de la Generalitat promoure les condicions que afavorisquen el desenvolupament de la investigació en tècniques i ciències aplicades a l’esport i a l’activitat física.

Així mateix, aquesta llei indica que la Generalitat col·laborarà amb les universitats valencianes per a promoure i impulsar la investigació en les ciències de l’esport i l’activitat física.

Dins de les competències pròpies de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport en matèria esportiva, té un interés prioritari la realització d’accions i la posada en marxa de projectes destinats a estudis esportius des dels àmbits socials, econòmics i tecnològics.

Más noticias

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Últimos artículos