6.3 C
Valencia
domingo, 16 enero 2022

Las últimas noticias de la Comunidad Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

El Consell aprova un conveni entre la Conselleria d’Educació i l’Ajuntament de València per a realitzar projectes de Formació Professional Dual

Otras noticias


– Es tracta de cicles de grau superior que s’imparteixen a l’IES Jordi de Sant Jordi i el CIPFP Misericòrdia

El Ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i l’Ajuntament de València per al desenvolupament de projectes de Formació Professional Dual del sistema educatiu valencià.

Els projectes de Formació Professional Dual corresponen als cicles de grau superior d’Animació Sociocultural i Turística, tant en la modalitat presencial com la semipresencial; el grau superior d’Integració Social, tant presencial com semipresencial; el grau superior d’Educació Infantil, i el grau superior de Promoció d’Igualtat de Gènere, tots impartits a l’IES Jordi de Sant Jordi.

Així mateix es desenvoluparan els projectes de Formació Professional Dual corresponents als cicles de grau superior d’Integració Social semipresencial, el grau superior d’Educació Infantil semipresencial i el grau superior de Promoció d’Igualtat de Gènere, tots del CIPFP Ciutat de l’Aprenent.

Els alumnes participants han de ser majors de setze anys i percebran una beca, assumida per l’ens local, en concepte de borsa o ajuda a l’estudi.

La jornada i l’horari al centre educatiu i a l’entitat quedaran fixats per les dues parts. L’alumnat exercirà les activitats formatives establides en el programa de formació als locals del centre o dels centres de treball de l’entitat signant, o en els llocs on l’entitat desenvolupe l’activitat.

La duració del conveni serà de dos cursos acadèmics i en qualsevol moment, abans que acabe el termini, les parts en podran acordar unànimement la pròrroga per un període d’un màxim de quatre anys addicionals o bé l’extinció.

Más noticias

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Últimos artículos