8.8 C
Valencia
lunes, 4 diciembre 2023

Las últimas noticias de la Comunitat Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

Más

  Cultura participarà en el Saló del Còmic 2023 amb tallers que fomenten la lectura entre el públic infantil

  Aquest divendres s’ha presentat el cartell de l’esdeveniment que ha realitzat l’artista valencià Daniel Torres

  Otras noticias

  La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport participarà en el Saló del Còmic de 2023 amb la instal·lació d’un estand en què es faran tallers que fomenten el coneixement i la lectura de còmics entre el públic infantil.

  Precisament, el públic infantil i juvenil representa el 44 % dels visitants del Saló del Còmic, una xifra que es valora amb molt d’optimisme perquè totes les activitats que desperten l’interés per la lectura i la creativitat en el sector més jove de la població han de ser recolzades i consolidades.

  Mitjançant el Pla valencià per al foment del llibre i la lectura, la Generalitat activa iniciatives pròpies per a augmentar l’índex lector o col·labora amb entitats que organitzen esdeveniments amb el mateix objectiu.

  El Saló del Còmic es realitzarà del 3 al 5 de març i confia a repetir dades d’edicions anteriors en les quals es van superar els 25.000 visitants, 120 artistes convidats, 150 activitats, conferències, trobades i 40 editorials.

  Aquest divendres s’ha presentat el cartell anunciador que ha sigut dissenyat per l’historietista valencià Daniel Torres.

  L’esdeveniment està organitzat per Fira València, amb el suport de l’Ajuntament de València, la Generalitat, la Diputació de València i la Càtedra d’Estudis del Còmic Fundació SM-Universitat de València.

  ¿Quieres hacernos llegar alguna información?

  Si quieres poner en nuestro conocimiento algún asunto que creas que debería ser de conocimiento público o aparecer en una noticia, puedes enviarnos un email a: redaccion@eldiariovalenciano.com

  Más noticias

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí

  Los comentarios son moderados para evitar un debate irrespetuoso o que se caiga en los insultos y las descalificaciones hacia el resto de la comunidad. Por lo tanto, al enviar tu comentario deberás esperar un rato hasta que sea revisado y se publique. Gracias por tu comprensión.

  Últimos artículos