20.6 C
Valencia
viernes, 1 julio 2022

Las últimas noticias de la Comunidad Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

Climent: ‘Mantenim la nostra aposta per reforçar el caràcter internacional de FIMI i propiciar noves oportunitats de negoci’

Otras noticias

-L’Ivace, Asepri i Cambra València organitzen una missió de 28 compradors de 15 països a FIMI Summer Experience
– El conseller inaugura la Fira Internacional de Moda Infantil i Juvenil

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha inaugurat FIMI Summer Experience, que obri aquest divendres les seues portes dedicada a la moda infantil i juvenil, de bany, calçat, complements i joguets per a l’estiu, entre altres.

Climent ha explicat que la conselleria d’Economia Sostenible manté una estreta col·laboració amb Fira València i FIMI. En aquesta ocasió, «hem organitzat, a través de l´Ivace i en col·laboració amb Cambra València i l’Associació Espanyola de Productes per a la Infància (ASEPRI), una missió inversa d’empreses importadores i prescriptors del sector», ha afirmat.

Climent ha assenyalat que «Mantenim la nostra aposta per donar suport al caràcter internacional d’aquest certamen i facilitar noves oportunitats de negoci a les empreses valencianes».

La missió està integrada per un nodrit grup de 28 compradors procedents de 15 països que desenvoluparan una atapeïda agenda de reunions B2B amb empreses expositores en els seus estands durant la celebració del certamen.

Les empreses i prescriptors convidats a l’acció procedeixen concretament de Portugal, Suïssa, República Dominicana, República Txeca, Veneçuela, el Perú, Panamà. els Estats Units, Itàlia, Àustria, Mèxic, el Regne Unit, Noruega, Líban i França.

Els clients internacionals podran conéixer l’oferta de moda i moda de bany, calcer, complements, cosmètica, perfumeria, joguets d’un total de 103 marques en un certamen que és el primer del calendari firal europeu de la temporada.

FIMI Summer Experience és una fira organitzada per Fira València en col·laboració amb Asepri.

Más noticias

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Últimos artículos