Inicio Comunidad Valenciana Valencia L’Ajuntament enceta treballs de manteniment de l’Alqueria de Gaspar Bono per evitar el seu deteriorament

L’Ajuntament enceta treballs de manteniment de l’Alqueria de Gaspar Bono per evitar el seu deteriorament

0

[ad_1]


Tornar
  • Ajuntament

L’Ajuntament enceta treballs de manteniment de l’Alqueria de Gaspar Bono per evitar el seu deteriorament

• Imatge de l’Alqueria de Gaspar Bono

20/11/2021

L’Ajuntament de València enceta esta pròxima setmana treballs de manteniment de l’alqueria ubicada al carrer del Beat Gaspar Bono, al barri del Botànic. Les obres tenen com a objectiu frenar el deteriorament de l’edifici i inclouran el desenrunat i retirada d’estris de l’interior de les edificacions i el desmuntatge i apuntalament d’elements inestables. També es procedirà a la reparació parcial de cobertes per eliminar entrades d’aigua, es restauraran els clevills i s’instal·laran xarxes anticoloms. La regidora de Gestió de Recursos, Luisa Notario, ha afirmat que “tenim un ferm compromís amb la protecció del patrimoni arquitectònic de la ciutat per a frenar el deteriorament que estan patint molts edificis relacionats directament amb la història de l’Horta o del passat industrial de la ciutat”.

 

Notario ha repassat “les inversions i els resultats del pla d’intervenció en edificis municipals de valor patrimonial i social que posàrem en marxa en juny de 2015. Gràcies a ell hem intervingut en una vintena d’edificis i s’han invertit al voltant de quatre milions d’euros”. La regidora ha explicat que “especialment estem destinant molts mitjans tècnics i econòmics a edificis relacionats amb la història de l’Horta o del passat industrial de la ciutat, com l’alqueria del Moro (Benicalap), el xalet d’Aben Al-Abbar (Camins al Grau), el xalet del Doctor Bartual (Quatre Carreres), o les alqueries d’Olba (la Saïdia) i Falcó (Torrefiel)”, edificis i equipaments que s’estan convertint en noves dotacions històricament demandades pels barris on es troben”.

La intervenció municipal en l’Alqueria de Gaspar Bono inclourà també la poda i sanejament d’arbratge. El pressupost de les diferents actuacions em l’alqueria és de 30.339,94, IVA inclòs, i el termini d’execució, de mes i mig.

Recursos multimèdia

[ad_2]

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí